Čchi kung čung juan v prírode

Málokto tuší o čom všetkom môže byť čchi kung. Pozývame Vás ho spoznať, zažiť a predovšetkým sa naučiť samostatne cvičiť. Od piatka do nedele môžete absolvovať približne 15 hodín výuky základov umenia vnútornej premeny - čchi kung-u čung juan ( zhong yuan qi gong - zyq ).
 

ZYQ patrí medzi najstaršie a najkomplexnejšie školy liečebného čchi kungu. Od dávnych dôb prináša možnosti k náprave zdravia a rozvoju človeka. Cvičíme jednoducho, pracujeme na premene vlastného vnútra vďaka jednoduchým, pohybovým (prípravným) a meditačných cvičeniam. Na základe poznatkov a múdrosti dávnoveku sa vďaka cvičeniu vraciame naspäť k prírode. K prirodzeným kvalitám ľudskej existencie - ku šťastiu a slobode.
 
Úvodný, prvý stupeň je zameraný na uvolnenie tela - zlepšenie zdravia.
Zvyšujeme množstvo a kvalitu životnej energie a využívame ju k ozdraveniu. Dobré zdravie a dostatok energie je dôležitý základ k úspešnému a šťastnému životu. Ako aj k celkovému rozvoju človeka - k rozvoju intelektu, zmyslov a k posilneniu ducha. V ZYQ od začiatku trénujeme myseľ. Zlepšujeme koncentráciu...
 
Víkendom a krásami zaježovskej prírody Vás bude prevádzať inštruktor Miroslav Chudej:
"Čchi kung mi priniesol do života mnoho pozitívnych zmien... Je zaujímavé dozvedať sa a prospešné porozumieť. Cvičenie ZYQ mi pomáha k realizovaniu snov a túžob. Ako aj sa od nich oslobodiť.
Povolenie učiť som získal v zime 2012 od profesora a majstra Xu Mingtang. Teším sa na Vás a ďalší skvelý kurz na krásnom a pokojnom mieste."
 

Organizácia:
Začneme v piatok večer a s výukou skončíme v nedeľu na obed. Kto bude mať čas a chuť, môže zostať dlhšie a zacvičíme si ešte poobede. Okrem cvičenia a vysvetľovania si víkend spríjemníme výletmi do okolia. Program a náročnosť kurzu sa doladí podľa počasia a účastnikov.

Spanie vo vlastných spacákoch na posteliach v spoločnej hosťovskej izbe alebo na sene (zľava 5 €). Cena kurzu zahŕňa aj náklady na stravu (vegetariánsku).

Pre registráciu je treba uhradiť poplatok vopred na účet, pre viac info: hanna@zajezka.sk, 0915 279 905

POZNÁMKA SPRÁVCOV STRÁNKY: Pokiaľ nie je v texte uvedené niečo iné, kontakt k prihlasovaniu a ďalším informáciam získate tak, že kliknete na meno organizátora vedľa obrázku k podujatiu.